Vi är proffs på VVS-service
och entreprenad.

Heltäckande tjänster inom VVS-service för både privatpersoner och företag.  Högsta servicekänsla och kvalitet i minsta detalj kännetecknar allt vi gör. Vi utför även entreprenader.

Service

Heltäckande VVS-service för både privatpersoner och företag.

Entreprenad

Vi utför entreprenaduppdrag, exempelvis vid nybyggnation.

En bild på ett nyrenoverat kök som fått VVS-service.

Köksrenovering

När du renoverar ditt kök kan du med fördel anlita oss att lösa VVS-delen. En ny, snygg köksblandare är inte bara ett trevligt blickfång, de minskar dessutom din klimatpåverkan och sänker dina energikostnader. Kom ihåg att om du går i renoveringstankar är det bra att kontakta oss i ett så tidigt skede som möjligt. En erfaren rörmokare kan hjälpa dig att hitta optimala lösningar innan själva arbetet drar igång. Detta underlättar för båda och kan dessutom bespara dig både pengar och oönskat merarbete.

Badrumsrenovering

En badrumsrenovering innebär ofta nyinstallation av golvvärme, dusch, handfat och WC-stol. När man ändå tar ett större omtag med badrummet kan det dessutom vara klokt att passa på att byta ut sina gamla rör. Vi garanterar att våra installationer lever upp till gällande krav.
En närbild under sidan tjänster som visar ett nytt badkar som installerats med VVS-service..
En bild på kopparskarvar till rör på sidan tjänster.

Värmekonvertering

Värmekonvertering innebär att du byter husets värmekälla, exempelvis från värmepanna till bergvärme. Detta ger dig flera positiva effekter: du sänker dina uppvärmningskostnader, får en miljövänlig värmekälla, jämn och behaglig värme samt en hälsosam värdestegring på fastigheten.

Värmepumpar

En bergvärmepump tar hand om hela ditt behov av värme och tappvarmvatten samtidigt som den sänker dina uppvärmningskostnader dramatiskt – även när vädret är som kallast. Sommartid kan du även använda systemet för att kyla ner ditt hem.
En bild på en man som skruvar på en värmepump.
En bild på ett vardagsrum.

Golvvärme

Att installera golvvärme på dina boendeytor har flera goda effekter. Särskilt vattenburen golvvärme kräver låg framledningstemperatur, där den överlägsna värmefördelningen innebär att du kan sänka din rumstemperatur. Dessutom skapar den en bättre luftmiljö genom att strålningsvärmen motverkar dammbildning.

Entreprenad

Vi åtar oss även entreprenader, såsom ROT-renoveringar och exempelvis VVS-installationer vid nybyggnation av flerbostadshus.
En bild på sidan tjnster som föreställer massa rör, som används vid entreprenad.