Rörmokare för alla behov sedan 2010

Efter studenten 2010 Startade Simon Norrstrandsvvs som enskild firma med visionen om att bygga ett långsiktigt företag med service och kvalitet i fokus. Snabbt växte efterfrågan och 2012 bildades aktiebolaget med namnet Norrstrandsvvs Entreprenad AB. Bolaget drevs som ett enmansbolag fram till 2015 då Daniel Ahlbäck blev delägare och ett välkommet tillskott i bolaget. Idag kan vi ta emot alla typer av VVS-jobb, även totalentreprenader.

Bolaget har växt i takt med kundstocken och i dagsläget är vi sju stycken rörmontörer. En ökad efterfrågan och större inkommande projekt så befinner sig bolaget just nu i en tillväxtfas där vi söker nya duktiga medarbetare.

Vårt branschcertifikat – din trygghet

Som auktoriserat VVS-företag jobbar vi enligt Säker Vatten, ett regelverk byggt på Boverkets byggregler, framtaget för att du som kund ska få en trygg installation. Både företag, produkter och montörer måste leva upp till höga krav för att bli auktoriserade enligt Säker Vatten.

Läs mer om Säker Vatten

Vår vision

För oss står kundens behov alltid i centrum. Krav och förväntningar uppfyller vi genom att ständigt eftersträva högsta kvalitet i både arbete och bemötande. Vi arbetar alltid med ledande produkttillverkare och seriösa branschkollegor

Vi innehar F-skattsedel och ansvarsförsäkring, så att du som kund alltid kan känna dig helt trygg när du anlitar oss.

Önskar du få en offert av oss?

Begär en kostnadsfri offert

Offertförfrågan